Foreningen Navus Community

Positive Trace Festival 2024

75.000 kr.

Den 7.-11. august 2024 inviterer Navus Community til en fem dages fællesskabsdannende og lærerig naturfestival. Her bliver verdensmålene 12, 13, 15 og 17 sat i fokus med konkrete natur- og grønne omstillingsprojekter i samarbejde med eksperter, organisationer, virksomheder, aktører og 400 deltagere.

Derudover vil der være workshops, foredrag og kunstneriske indslag, som vil øge deltagernes viden om natur og regenerativ livsstil. 

Det er tredje gang, festivalen afholdes, og anden gang det sker på Rødegaard på Mols. Efter festivalen vil stedets 15 hektar store naturområde fungere som et rekreativt inspirationsområde for den omkringliggende landsbys beboere, kursister og besøgende.

Stedet kan også nydes af de mange årlige gæster, der kommer til Mols og Nationalpark Mols Bjerge. De vil blive inviteret ind i projektets naturstyrkende og biodiversitets-forøgende tiltag udført under festivalen og forankret i øjenhøjde via informerende
stisystemer.

Kort om Navus Community

Navus Community er en forening, sat i verden af mennesker med et klart formål: At bidrage positivt til at regenerere naturen og jorden ved at skabe læringsrum og interaktive festivaler. Navus Community blev grundlagt i juni 2021.